Jordanien 2019 - Boka din plats här - Expeditions

Jordanien 2019 – Boka din plats här

Så bokar du din plats

Fyll i formuläret på denna sida och klicka på ”Skicka”.Det är mycket viktigt att personuppgifterna för alla medresenärer är identiska med informationen i deras respass. Särskilt viktigt är det att kontrollera att ditt namn är korrekt och överensstämmer med informationen i ditt pass. Vid fel ska du omgående kontakta Bonnier Expeditions och/eller Orientenresor. Du är skyldig att informera om eventuella särskilda omständigheter i samband resan, såsom graviditet, sjukdom och liknande, som kan kräva särskilda förhållningsregler.


Vi behandlar din bokning och skickar så fort som möjligt ett e-postmeddelande som bekräftar dina platser. När din bokning har bekräftats skickar Orientenresor en faktura med betalningsinformation. En deposition på 6 500,- SEK ska betalas in vid bekräftelse av din bokning. Detta belopp är inte återbetalningsbart. Restbeloppet ska betalas senast den 16 augusti 2019.


Orientenresor ansvarar för all kundkontakt och administration av beställningar samt fakturering. Praktisk information och nyhetsbrev skickas ut av Bonnier Expeditions tillsammans med Orientenresor. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta Bonnier Expeditions vid frågor.

Bokningsformulär – Jordanien 2019