Om Expeditions - Expeditions

Om Expeditions

Vi utforskar världen med helt nya ögon tillsammans,
och kommer tillbaka klokare än vi gav oss av.

EXPEDITIONS – UPPLEVELSER FÖR LIVET

Därför ska du resa med Expeditions


FÅ UPPLEVELSER FÖR LIVET

Alla våra resor är unika – skräddarsydda för de nyfikna och äventyrslystna som vill ha en upplevelse för livet.

KOM HEM KLOKARE

Vi älskar att förklara, guida och berätta – det ligger i vår natur. Räkna med att du kommer hem klokare än du gav dig av.

BLI BORTSKÄMD PÅ VÄGEN

Vi kompromissar aldrig om kvaliteten på våra expeditioner. Och vi reser aldrig ut fler än att alla kan få rätt uppmärksamhet.
Bonnier Expeditions drivs av Bonnier Publications A/S, Danmark

Bonnier Expeditions erbjuder unika reseupplevelser till läsare och kunder i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Expeditionerna är knutna till några av våra mest välkända tidningar, som Illustrerad Vetenskap, Världens Historia, National Geographic och Digital Foto.


Vi arrangerar resorna själva eller tillsammans med några av världens bästa researrangörer.

Bonnier Publications är medlem i den danska resegarantifonden. Resenärer från alla länder där vi marknadsför våra resor täcks genom vårt medlemskap. Du kan läsa mer om Bonnier Publications här.


Alla våra resor är en naturlig förlängning av våra tidningar, och chefredaktörerna är aktiva i att skapa, planera och genomföra expeditionerna – så att våra kunder kan vara säkra på att få ett samlat upplevelsepaket som inte går att få någon annanstans. Vi strävar efter att vara originella och att ge de absolut bästa resorna i sin klass.